مصرف كشمش به بازگشت حافظه از دست رفته كمك ميكند
وي گفت: شير مادر به دليل داشتن امگا 3 بالا موجب افزايش هوش نوزادان ميشود. به مادران باردار و شيرده توصيه ميشود غذاهاي دريايي بيشتر مصرف كنند تا رشد مغزي فرزندان بيشتر شود.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: مصرف انگور، كشمش، اسفناج و كلم به بازگشت حافظه از دست رفته كمك ميكند.
احمدرضا درستي مطلق افزود: تحقيقات نشان داده نوزادان نارس كه شير مادر مصرف ميكردند در سنين جواني نسبت به همان نوزان كه شيرخشك مصرف ميكردند از هوش بالاتري برخوردارند.
وي گفت: شير مادر به دليل داشتن امگا 3 بالا موجب افزايش هوش نوزادان ميشود. به مادران باردار و شيرده توصيه ميشود غذاهاي دريايي بيشتر مصرف كنند تا رشد مغزي فرزندان بيشتر شود.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: برخي مواد غذايي ديگر مانند سيبزميني، پرتقال، تربچه و گل كلم موجب افزايش حافظه ميشود و مصرف مرتب انواع كلم از كاهش ميزان استيل كولين در دستگاه عصبي مركزي جلوگيري ميكند.
درستي گفت: گياه جينكو گياهي است كه عصاره برگهايش در درمان نقص عملكرد عضوي مغز و همچنين افزايش تمركز و حافظه به كار ميرود. اشكال اصلي استفاده از اين گياه اين است كه با مصرف آن احتمال خونريزي افزايش مييابد و همچنين مصرف آن بايد زير نظر متخصص صورت گيرد.
درستي همچنين گفت: مواد غذايي حاوي آنتي اكسيدان مانند آلو، انگور، كشمكش، گوجه فرنگي، اسفناج به بازگشت حافظه از دست رفته كمك ميكند.

نظرات شما عزیزان:
|